Filters

Prijskiezer

Home    Relaxatie & Sfeer   Haardvuur  Open Haard DVD
Open Haard DVD

Open Haard DVD


Wat dacht je van een gezellig, knapperend open haard vuur in je kamer?

Als buiten de wind loeit en je hebt geen zin in vieze, roetende en brandgevaarlijke situaties dan biedt deze open haard dé oplossing!€ 7.99

Uit voorraad leverbaar. Snelle Verzending!


Open Haard DVD


  • Productinformatie
  • Klanten die u voor gingen hadden reeds ook interesse in:

Genoeg van die babbelende hoofden en al dat geweld op TV? Wat dacht je van een gezellig, knapperend open haard vuur in je kamer? Als buiten de wind loeit en je hebt geen zin in vieze, roetende en brandgevaarlijke situaties dan biedt deze open haard dé oplossing! Een volledig ontspannend programma waarbij je rustig je gedachten kunt laten afdwalen of even iets anders kunt doen zonder ook maar iets te missen. Open haard, het ideale programma voor iedereen! Kleine kinderen kunnen er uren naar kijken, ideaal als achtergrond voor etentjes thuis, origineel cadeau voor iemand die alles al heeft of als leuke achtergrondvulling in winkel, café of kantoor. Het dubbelleven van uw televisie!

Beoordelingen
  • Tijdens de Kerstdagen deze dvd opgezet met een cd met kerstliedjes op de achtergrond. Heerlijk, net echt. Heel sfeervol. Deze dvd is inmiddels al een tiental keren gespeeld. Tijdens het kerstontbijt en ook het kerstdiner maar ook toen er visite was. Gewoon heel gezellig. We zullen hem nog vaak opzetten. Vooral in deze koude winterdagen!

  • Met deze dvd knisperend op de achtergrond bij de eettafel gaat het eten en je wijntje beter smaken. Een simpel concept maar een heerlijke sfeermaker. Hoewel er geen hitte en geur vanaf komt is het geen probleem deze met een beetje fantasie naar boven te brengen.