Filters

Prijskiezer

Home    Relaxatie & Sfeer   Dream Window  Haardvuur DVD in HD kwaliteit
Haardvuur DVD in HD kwaliteit

Haardvuur DVD in HD kwaliteit


Verrijk uw avond met de sfeer van prachtig geknetter van een houtvuur!

Deze DVD omvat het natuurlijke geluid van een knapperend haardvuur en 3 bonus films met de romantische atmosfeer van brandende kaarsen.€ 14.45

Uit voorraad leverbaar. Snelle Verzending!


Haardvuur DVD in HD kwaliteit


  • Productinformatie
  • Klanten die u voor gingen hadden reeds ook interesse in:

Creëer op uw scherm elke dag of avond iets nieuws met buitengewoon mooie beelden, boeiend, relaxed en inspirerend. Verrijk uw avond met de sfeer van prachtig geknetter van een houtvuur dat elk moment beschikbaar en zonder enig onderhoud is. Deze DVD omvat het natuurlijke geluid van een knapperend haardvuur en 3 bonus films met de romantische atmosfeer van brandende kaarsen. Deze DVD kan non-stop afgespeeld worden op traditionele en breedbeeld televisie, op LCD-schermen, plasma-screens, videoprojectors en computers. Dit kan in zowel 16:9 als 4:3 beeldformaat.

Beoordelingen
  • Ik vind de dvd helemaal super. Erg gezellig en net echt, met een knisperend geluidje erbij....en geen strepen! En wat ook leuk is, bij de haard verandert het beeld, dus net of de haardblokken kleiner worden. En je kan kiezen uit diverse muziekjes die je op de achtergrond hoort of juist niet. En je kunt ook uit andere beelden kiezen, kaarsen bv. Niet twijfelen, gewoon bestellen!

  • Geweldig als je in de caravan zit en buiten is er regen of sneeuw dan is het niet alleen gezellig maar het lijkt net of de caravan dan warmer is. Heel knus

  • Geen geld of plek voor een open haard? Dan is dit een prima alternatief! Met de keuze tussen knetterend hout of achtergrondmuziek. Alleen de warmte mis ik nog.