Filters

Prijskiezer

Home    Relaxatie & Sfeer   Haardvuur  Fireplace DVD
Fireplace DVD

Fireplace DVD


Je voelt de warmte van dit romantisch, knapperend haardvuur op de TV.

Zonder rook of geuroverlast brengt deze dvd sfeer in elke huiskamer. Door enkel de dvd in de speler te doen kunt u genieten en relaxen, met keuze uit twee verschillende haardvuren en een bonus Widescreen Haardvuur.€ 11.95

Ruim op voorraad. Snelle Verzending!


Fireplace DVD


  • Productinformatie
  • Klanten die u voor gingen hadden reeds ook interesse in:

Verander je TV of Computer in een Haardvuur! Je voelt de warmte van dit romantisch, knapperend haardvuur op de TV. Zonder rook of geuroverlast brengt deze dvd sfeer in elke huiskamer. Door enkel de dvd in de speler te doen kunt u genieten en relaxen, met keuze uit twee verschillende haardvuren en een bonus Widescreen Haardvuur. Als geluidsopties kunt u kiezen uit de natuurlijke geluiden van brandend haardhout of zachte achtergrond muziek.

Beoordelingen
  • Hartstikke leuke achtergrond dvd. Vooral de "sfeerbeelden" zijn erg gezellig. Goed alternatief voor een echte haard. Brengt gezelligheid in je kamer.

  • Gewoon toppi, meer niet . Voldoet meer dan verwacht en zeer snelle service is een aanrader voor gezelligheid als achtergrond TOPPI

  • Ik kocht de dvd bij wijze van grap, maar ik was verrast door de kwaliteit ervan. Het vuur en het geluid zijn beide realistisch. Ik ervaar de dvd als een echte haard, maar wel een die ik met 1 druk op de knop aan of uit kan zetten. De extra's op de dvd, waaronder een interview met de regisseur, zijn erg geestig!

  • Deze dvd is gewoon super gezellig. Alle mensen die er negatief over doen zijn zelf gek. Voor maar zo'n laag prijsje gewoon een levensechte openhaard. Je hebt geen reuk of rook overlast en je hoef geen hout te kopen of as op te vegen. Het enige wat je moet doen is even de dvd speler aanzetten. Dit is alles wat je hoef te doen om je kamer in een supergezellige en warme sfeer te brengen. Je voelt gewoon de warmte al je ervoor zit! Geweldig!

Extra's:
Oplaaiend Haardvuur Sfeerbeelden. Widescreen Haardvuur: Natuurlijk geluid of piano melodieen!