Verzendmethodes


Nationaal
Briefzending voor alle verkochte objecten die reeds in een enveloppe passen. Nodig beschermd tegen stoten en weersomstandigheden. Is trouwens ook de goedkoopste zendmethode waarbij slechts € 2,95 in rekening wordt gebracht. Voor een correcte prijsopgave omtrent de verzendmethode, kunt u steeds de bestelprocedure doorlopen ( product in winkelkarretje). Geen verplichting, want u kunt steeds op uw passen terugkomen!
Briefzending Nationaal
Prior
Briefzending Nationaal
Ophalen van de goederen
GRATIS
Producten afhalen
Graag enkel na telefonische afspraak op volgend nummer: 0478/65.30.31

Ecomoda-video
Meensestraat 167
8870 Izegem
West-Vlaanderen
België

Internationaal
Briefzending voor alle verkochte objecten die reeds in een enveloppe passen. Nodig beschermd tegen stoten en weersomstandigheden. Is trouwens ook de goedkoopste zendmethode waarbij slechts € 4,95 in rekening wordt gebracht. Voor een correcte prijsopgave omtrent de verzendmethode, kunt u steeds de bestelprocedure doorlopen ( product in winkelkarretje). Geen verplichting, want u kunt steeds op uw passen terugkomen!
Briefzending Internationaal

Briefzending internationaal
Kilopost Internationaal
Internationale zendingen buiten BelgiëVerzendingen internationaal
Kilopost Standard is de voordelige oplossing voor uw  zendingen van minder dan 2 kg, gefrankeerd met postzegels. De levering gebeurt tussen de 4 en de 10 werkdagen.
  • Eenvoudig: een Kilopost Standard-zending wordt gefrankeerd met postzegels. Een streepjescode moet niet gebruikt worden.
  • Levering tussen 4 en 10 werkdagen.
  • Vanaf € 6.
Tarieven pakje (vanaf 300gr.)
Gewicht
Prijs
<350gr.
8
<1kg
12
<10kg
15
<30kg
30


Na ontvangst van betaling worden de goederen u zo spoedig mogelijk toegestuurd!