BetaalmethodesContante BetalingCash betalen in onze shop
Gratis
Cash betaling wordt enkel geaccepteerd wanneer uzelf de producten ophaalt. Dit kan enkel na afspraak! Hier vindt u trouwens onze adres gegevens terug.Overschrijving
Europese overschrijving
0,25 € + 2,0%
Bij uw bestelling kunt u reeds kiezen voor de GRATIS betaalmethode,"Overschrijving". De nodige betaalgegevens worden u reeds toegestuurd via e-mail en dit na het plaatsen van uw bestelling. U kunt deze e-mail afdrukken en binnenbrengen bij uw bank of u kunt met deze betaalgegegevens zelf de betaling uitvoeren via uw eigen "Home Banking Systeem". Dit vanuit geheel Europa.


iDEAL betaalmethode
0,49 €
iDEAL is het online betaalsysteem ontwikkeld door negen van de grootste banken in Nederland. Het is het meest geaccepteerde betaalmiddel voor online betalingen. Alle klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen eenvoudig gebruik maken van iDEAL. U kunt dus met iDEAL direct uw aankopen betalen in een voor u vertrouwde bankomgeving


Bancontact en Mister Cash Betalen met Maestro
Gratis
Bancontact/Mister Cash/Maestro is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. U kunt dus met Bancontact/Mister Cash en Maestro direct uw aankopen betalen in uw vertrouwde bankomgeving.


Visa en MasterCard
0,15 € + 3,2% (Minimum 0,60 )
Wereldwijd is Visa de nummer 1 in CreditCards. Visa staat voor een gemakkelijke en veilige manier van betalen. Bovendien kunt u ook als buitenlandse klant met Visa, producten aanschaffen in onze webwinkel. MasterCard daarentegen is uitgegroeid tot een volwaardig creditcard netwerk en te vergelijken met Visa. Klanten met een MasterCard kunnen gemakkelijk online producten aanschaffen. Zij kunnen met een MasterCard snel en efficiënt betalen. Bovendien kunt u ook als buitenlandse klant met MasterCard, eveneens producten betalen in onze webwinkel.


Direct E-banking
0,15 € + 1,0%
Online shoppen in onze Belgische webwinkel is ook mogelijk voor Europese klanten. Want met het aanbieden van DIRECTebanking biedt u klanten uit Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Nederland, Engeland en Frankrijk de mogelijkheid om te betalen met hun favoriete betaalmethode. Het betaalsysteem is daardoor vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL.


PayPal betaalmethode
0,35 € + 3,4%
Makkelijk, veilig en snel overal online betalen. Dat kan met PayPal. Uw gegevens worden niet aan de verkoper getoond en u geniet ook nog eens van de PayPal aankoopbescherming. Om te betalen via PayPal hoeft u slechts het PayPal e-mailadres van de ontvanger te weten. Voor onze webwinkel is dit "info@ecomoda-video.be".


Betaalmethode Giropay
0,25 € + 2,0%
Giropay is een online betaalplatform van de Duitse banken en daardoor de meest gebruikte betaalkaart in Duitsland. Het betaalsysteem is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL.


Overboeking
0,39 €
Van alle online shoppers betaalt 9% het liefst via een Bankoverboeking. Het bedrag wordt overgemaakt via een reguliere bankoverschrijving. U ontvangt als klant dan vanuit het MultiSafepay-systeem een e-mail met hierin alle benodigde gegevens om de Bankoverboeking correct te laten plaatsvinden.


InCasso
0,20 €
Van alle online shoppers betaalt 1% het liefst via INCASSO, eenmalige machtiging. Via MultiSafepay kunt u met deze betaalmethode eenvoudig incasso's uitvoeren voor eenmalige machtiging.